Zomerfietstochten

update COVID-19: omwille van de verscherpte maatregelen hebben wij beslist de komende 4 weken (29/7 + 5-12-19/8) geen zomerfietstocht te organiseren. Fietsen kan in je eigen bubbel. Onze eerstkomende zomerfietstocht houden wij op woensdag 26/8. Wekelijkse zomerfietstochten iedere woensdagavond van juli en augustus. Iedereen welkom. Inschrijven hoeft niet.

Locatie

Rekkem 8930 Plaats 30 Dorpshuis Rekkem

update COVID-19: omwille van de verscherpte maatregelen hebben wij beslist de komende 4 weken (29/7 + 5-12-19/8) geen zomerfietstocht te organiseren. Fietsen kan in je eigen bubbel. Onze eerstkomende zomerfietstocht houden wij op woensdag 26/8.

Reeds 16 jaar gaat de Gezinsbond Rekkem op pad met z’n wekelijkse zomerfietstochten op woensdagavond.

Iedere woensdag van juli en augustus spreken we af om 19u15 aan het dorpshuis van Rekkem. Van daaruit vertrekken we voor een tochtje van ongeveer 1u15min fietsen. Omstreeks 20u30 zijn we terug aan het dorpshuis.

Ontstressen na een drukke werkdag, genieten van de zon, gezellig met vrienden en nieuwe kennissen gaan fietsen en je eigen streek herontdekken. Ook dit jaar doen we terug ons best om binnen onze gemeente en omtrek nieuwe wegen aan te doen.

Iedereen mag meedoen, jong en oud, groot en klein. We rijden op een rustig tempo. Kinderen die nog met steunwieltjes rijden of die net kunnen fietsen, kunnen beter plaatsnemen op papa’s of mama’s fietszitje.

Op voorhand inschrijven hoeft niet en de deelname is gratis. Je mag dus zelf uitmaken of je iedere keer meedoet, slechts een paar keer of éénmalig.

Eerste tocht op woensdag 1 juli – laatste tocht op 26 augustus.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Aug 31
Locatie

Houthalen

Wo Sep 09
Locatie

Rekkem

Wo Sep 09
Locatie

Rekkem