Vakantieclubs Vayamundo

Hello Happiness!

Een wandelweekend, een fietsbelevenis, een weekend met absolute voorrang aan de kinderen, samen met de hele familie er eens op uit… Voor een zorgeloze vakantie tegen de juiste prijs, moet je bij Vayamundo zijn.

Vayamundo Oostende

Zandkastelen bouwen, gezellig een terrasje doen… voor een deugddoende vakantie aan zee moet je in Vayamundo Oostende zijn. De vakantieclub ligt aan de zeedijk en biedt animatie voor jong en oud. Bij slecht weer neem je een duik in het overdekte zwembad of ga je aan de slag in de fitness. Relaxen kan in de sauna, welnessruimte of jacuzzi.

Vayamundo Houffalize

In Vakantieclub Vayamundo Houffalize , gelegen aan de Ourthe in het hart van de Ardennen, kom je helemaal tot rust . Elk weekend staat het gezin centraal en wordt er alles aan gedaan om je zorgeloos te laten genieten van elkaar. Voor kinderen zijn er tal van speelruimtes, avontuurlijke activiteiten en een kinderboerderij.

Vayamundo l'Espinet-Quillan

In het hart van het Katharenland ligt Vayamundo l'Espinet-Quillan: een groot vakantiepark in weelderig groen. De vakantiehuisjes en studio's liggen op een heuvelflank en hebben allemaal een zuidgericht terras met adembenemend zicht op de Pyreneeën.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 5 % spaarkorting op je verblijf
  • De korting is enkel geldig bij rechtstreekse reservatie via de website van Vayamundo.
  • De korting wordt aan het onthaal toegekend.
  • De korting is enkel geldig voor eigen gezinsleden en geldt enkel voor het logement waarin het lid en inwonende gezinsleden verblijven.
  • De korting is NIET cumuleerbaar met de bon uit het bonnenboekje of met kortingen van ACVBIE of andere organisaties.
  • Vayamundo Oostende en Houffalize: De korting is NIET cumuleerbaar met vroegboekkortingen of andere commerciële acties, tenzij expliciet vermeld.
Vayamundo vakantieclubs